Personlig Träning

Privat lektion

Privata lektioner är perfekta för att skapa ett träningsprogram som passar dina behov och mål. När vi träffas för första gången kommer vi att prata om vad du vill uppnå med din Pilatesträning. Jag ser även över besvär som skador, smärta och andra speciella förhållanden du kan uppleva tex under och efter en graviditet. Hållningsanalys och genomgång av de grundläggande principerna i Pilates blir nästa steg. Därefter kommer jag att utforma ett träningsprogram där vi använder Reformer-maskinen, stabilitetsstol, redskap, matta och boll.

Träna online

Du behöver inte avstå dina träningspass om du inte kan ta dig till studion. Om du är på semester eller inte kan ta dig till studion så kan vi med personlig träning online arbeta med ditt program i ditt eget hem, hotellrum eller kanske till och med utomhus vid stranden.

testimonials from clients

“Mycket bra träning och erfaren pilateslärare. Khristine får en att göra mer än man tror att man kan och orkar.” -Per T

“Khristine är en fantastisk och kunnig instruktör som inspirerar och motiverar.” -Roslyn C

“Genomgång av kroppen och vad som behövs tränas var bra och Khristine läste av min kropp bra.” -Carina M

“En fantastisk PT som alltid lyssnar till kunden och ser till ens bästa. Khristine lyckas alltid få en att orka lite till trots att man själv tror att man inte klarar. Hennes pilatesteknik gör så att man inte får träningsvärk dagen efter, perfekt! Du orkar mer och du får mycket bättre hållning som förbättrar ditt välmående och din hälsa. En investering för livet helt enkelt!” -Linnea T

sv_SESvenska